ONTHOUDT! DAT JIJ TEN ALLE TIJDEN ZELF VERANTWOORDELIJK BENT VOOR JOU SPIRITUELE GROEI.

HEAL ENERGY

DE HEMEL OP AARDE LEVEN.

Voor wie: Voor de vrouwen die weer heel willen zijn. 

1 zijn met haar goddelijk zelf. De beste versie van haar zelf. 

 

Onze handen zijn een geschenk. Door onze handen kunnen we de liefde die in ons hart is laten stromen om het lijden van onze naasten verlichten. Sinds eeuwen zeggen velen, dat liefde de beste genezer is. Uit mijn ervaring is het mij bevestigd. Liefde is kracht. En zo is het!  Liefde is de drijfveer van levenskracht. Raakt de liefde geblokkeerd, dan zal ook de levenskracht geblokkeerd raken, en het lichaam zal dit weergeven. Wij hoeven niet te proberen liefde te creëren, want liefde is onze ware aard en wezen.

Het is er al. 

Energetische Healing kijkt naar onderliggende oorzaken van symptomen. 

Bijvoorbeeld: je valt, en je hebt een schaafwond. Die schaafwond is een resultaat van het vallen. Een symptoom. De oorzaak van die schaafwond, was dat je viel. 

Kijk je een laag dieper, dan kun je niet die stoeptegel de schuld geven, maar moet je je afvragen: 'Waarom viel ik over die stoeptegel?' Het vallen zelf, is namelijk ook een symptoom van een oorzaak. Misschien dwarsboom je jezelf?

Ben je bang nieuwe gebieden te verkennen?

Zo kijkt een energetische healer, samen met jou, naar het verhaal dat jij jezelf van binnen vertelt.  Jouw innerlijke verhaal is de aanjager van de energie die jij uitstraalt. En dat is waarom jouw buitenwereld (en/of jouw lichaam) reageert. 

Je krijgt de 'symptomen' die bij jouw verhaal 'horen'. Dit is het proces van creëren en manifesteren. 

Alles is Energie.

De oorsprong van een probleem begint ook altijd in de energie. Die 'oorsprongsenergie' is te veranderen met een healing. 

 

  HOE WERKT HET IN DE PRAKTIJK?

- Voordat we aan de behandeling beginnen is er ruimte om te praten over jouw motivatie met betrekking tot de behandeling.

 

- Het proces wordt uitgelegd en je neemt plaats op de behandeltafel. Je mag ontspannen en genieten. 

 

- De behandeling in een notendop: je wordt stevig geaard en ballast wordt afgevoerd, je aura wordt gereinigd, je chakra's worden behandeld en je wordt opgevuld met positieve liefdevolle genezende Universele  energieën.

 

- Na de behandeling is er ruimte om je ervaring te delen en bespreken we enkele onderwerpen die belangrijk zijn om zo effectief mogelijk om te gaan met de ontvangen energieën.

 

Tijdens een behandeling ontvang je altijd wat nodig en goed is voor je spirituele ontwikkeling.

De resultaten kunnen erg uiteenlopend zijn: de een kan genezen van fysieke, emotionele en/of mentale klachten en de ander kan vermoeid raken gedurende een bepaalde periode, omdat er veel blokkades zijn geopend en dit lichamelijk en geestelijk veel energie vergt. 

Zo kan iemand zich emotioneel en mentaal meer stabiel voelen na een behandeling en gevoelens van Liefde ervaren. Het kan ook zijn dat er onbewerkte stukken naar boven komen die nog verwerkt dienen te worden. Wat je ook mag ervaren, het is altijd positief en essentieel is je instelling na een behandeling. 

Soms vinden er wonderbaarlijke genezingen plaats, echter als je na een behandeling in je oude patronen terugvalt is het mogelijk dat desbetreffende klachten terug kunnen komen. 

Voorbeeld: als iemand door een energetische behandeling geneest van een ziekte, dan is het symptoom genezen. De oorzaak van de ziekte ligt echter op een dieper emotioneel en geestelijk niveau. 

 

Dus, als na de behandeling de client is genezen van een aandoening en hij toont nog hetzelfde (destructieve) gedrag als voorheen, dan is het mogelijk dat er een terugval ontstaat en er een (soortgelijke) aandoening terugkomt. 

 

Let wel op! geen enkele genezer, in welk vakgebied dan ook, kan(of mag) garantie geven op genezing. Als behandelaar kan ik je wel garanderen dat je prachtige energieën zal ontvangen. Wat voor effect het precies zal hebben? .. daar hebben wij als energetische healers simpelweg niks over te zeggen. 

Wees gerust, het zal altijd positief zijn en bijdragen aan je bewustwordingsproces.