MIND HEALING

Mind Healing is een unieke en bijzondere

gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van ontspannende grepen, energetische drukpunten en lymfedrainage. Naast de ontspannende werking van deze massage wordt de doorstroming van de levensenergie (Ki) bevordert doordat we werken op de meridianen. Daarnaast geeft deze massage een huidverbetering. De huid wordt na een aantal massages soepeler, steviger, gifstoffen worden afgevoerd en je doorbloeding krijgt een boost. Naast het gezicht worden ook nek en schouders gemasseerd. 

WAT DOET HET?

De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stoomt. Bovendien worden toxines en dode huidcellen verwijderd. Elk deeltje, van kruin tot schouder, worden met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als het ware een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage met drukpunt technieken en technieken uit de lymfedrainage. De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd-en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. 

VOOR WIE IS HET?

Voor de vrouw dat tijd wil nemen voor haar zelf. Om even helemaal niets te doen, alleen maar ontspannen. Totale overgave. En de energie optimaliseren. Om optimaal profijt te hebben van deze behandeling, adviseer ik je om deze maandelijks te boeken.